Lirik Lagu HAPPY ASMARA – LUNGAMU NINGGAL KENANGAN 2

Langit peteng katon mendung
Kowe gawe aku bingung
Arep njalok tulung
Bingung angonku nembung

Intro

Demi ayangku tak tuliske tembang rindu
Lewat sepi wengi iki tak titipne roso kangenku

Ora keroso netes iluh banyu moto
Amergo kowe tego ninggal aku demi wong liyo

Aku ikhlas aku lilo snajan ati iki loro
Aku iklas aku lilo mugo kowe biso bahagio

Reff:
Langit peteng katon mendung
Kowe gawe aku bingung
Arep njalok tulung
Bingung angonku nembung

Aku wes ikhlas berjuang
Kowe bilang dada sayang
Aku ora ngiro lungamu ninggal kenangan

Intro

Demi ayangku tak tuliske tembang rindu
Lewat sepi wengi iki tak titipne roso kangenku

Ora keroso nete iluh banyu moto
Amergo kowe tego ninggal aku demi wong liyo

Aku ikhlas aku lilo snajan ati iki loro
Aku iklas aku lilo mugo kowe biso bahagio

Reff:
Langit peteng katon mendung
Kowe gawe aku bingung
Arep njalok tulung
Bingung angonku nembung

Aku wes ikhlas berjuang
Kowe bilang dada sayang
Aku ora ngiro lungamu ninggal kenangan

Langit peteng katon mendung
Kowe gawe aku bingung
Arep njalok tulung
Bingung angonku nembung

Aku wes ikhlas berjuang
Kowe bilang dada sayang
Aku ora ngiro lungamu ninggal kenangan
Aku ora ngiro lungamu ninggal kenangan

 

Songwritter : Ines Minto